Opleiding

     Mining-Atex

      Explotech

       Gas-Atex

           Dust Atex

      Terug

       E-mail

 . 

Het bezit van internationale ervaring voor preventie en de bescherming van de risico's van explosie.
De naleving van de eisen betreffende veiligheid voorzien door de Europese richtlijnen in overeenstemming met de Europese en internationale normen van de laatste generatie.
Het toepassen van de modernste technologie voor de evaluatie en de vermindering van de risico's

Dit zijn de voornaamste garanties die hebben bijgedragen om van EXCEN een marktleider te maken in de sector van de veiligheid voor de apparaten en de elektrische en diesel machines bestemd voor het gebruik in potentieel ontplofbare atmosferen.

De productie EXCEN omvat een gamma in overeenstemming met de richtlijn "ATEX" gewijd aan de industrieŽn, aan de mijn- en ondergrondse werkzaamheden in aanwezigheid van gassen, stoom en brandbaar stof. Oplossingen voor plaatsen met aanwezigheid van explosief materiaal zijn eveneens voorzien.

Een team van deskundigen op de gebieden van de normalisatie en certificatie is in staat om te antwoorden, “als een gespecialiseerde adviseur " aan de fabrikanten en de gebruikers die de noodzaak hebben om specifieke projecten te ontwikkelen.

Het kwaliteitssysteem voor de productie van apparaten en onderdelen voor potentieel ontplofbare atmosferen werd door de instantie INERIS, die sinds 2000  de controle verwezenlijkt van de productie EXCEN in de instellingen van San Donato Milanese (MI) en van Rivoli (TO), medegedeeld in overeenstemming aan de richtlijn 94/9/EG "EX AT".Het fabriekskwaliteitssysteem wordt in overeenstemming gewaarborgd door de norm ISO 9001:2000 door CSO/IONET.